این غذا از مجموعه دستورات غذایی مارتا استوارت است. نکاتی در رابطه با تهیۀ گنوچی سیب زمینی :. ۱- در این دستور از گنوچی های از قبل پخته شده استفاده می شود. منقل را داغ کنید. گنوچی ها را به ۴ سینی ۲۲۰ گرمی تقسیم کنید یا روی سینی مربعی شکل ۲۰ سانتی متری بگذارید. با نمک و فلفل مزه دارش کنید. سپس روی آن سس مارینارا و پنیر ریکوتا بریزید و روی آن پنیر پارمزان رنده شده بپاشید؛ ۳ تا ۵ دقیقه روی منقل بگذارید تا روی آن قهوه ای شود سپس آن را برگردانید. برچسب ها: ریکوتا گنوچی گنوچی سیب زمینی ,.

med105881_0910_how002_vert

 

گنوچی سیب زمینی با ریکوتا و مارینارا
این غذا از مجموعه دستورات غذایی مارتا استوارت است.
نکاتی در رابطه با تهیۀ گنوچی سیب زمینی :

۱- در این دستور از گنوچی های از قبل پخته شده استفاده می شود.

 

منقل را داغ کنید. گنوچی ها را به ۴ سینی ۲۲۰ گرمی تقسیم کنید یا روی سینی مربعی شکل ۲۰ سانتی متری بگذارید. با نمک و فلفل مزه دارش کنید. سپس روی آن سس مارینارا و پنیر ریکوتا بریزید و روی آن پنیر پارمزان رنده شده بپاشید؛ ۳ تا ۵ دقیقه روی منقل بگذارید تا روی آن قهوه ای شود سپس آن را برگردانید.

برچسب ها: ریکوتا گنوچی گنوچی سیب زمینی ,
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه