طرز تهیه حلوای سلدوز

طرز تهیه حلوای سلدوز

سلدوز منطقه ای در آذربایجان غربی است که در نقشه ها آن را به اسم نقده میشناسیم اما مردمان آن منطقه از اول اسم آن را سلدوز گذاشته اند که نامی ترکی است.سلدوز به معنای دشت پر از آب است که این منطقه آب و هوا و زمین های پر آبی دارد.و این حلوا را بیشتر در مراسم ختم میپزند.

مواد لازم :

آرد گندم ۳ پیمانه
شیر خشک ۲ پیمانه
شکر ۳ پیمانه
آب ۱ پیمانه
گلاب نصف پیمانه
هل ۲ قاشق غذاخوری
زعفران نصف قاشق چای خوری
کره ۴۰۰ گرم
روغن مایع نصف لیوان

طرز تهیه :
ابتدا آرد را روی حرارت ملایم تفت دهید و در دقایق پایانی تفت شیر خشک را اضافه کنید و تا زمانی که طلایی شود، تفت دهید.
سپس از روی حرارت بردارید و آرد را همراه شیر خشک الک کنید.
در ادامه، کره و روغن را اضافه کنید و مواد را همراه آن روی حرارت ملایم دوباره کمی تفت دهید تا روغن جذب مواد شود.
سپس مواد را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.
در این فاصله آب و گلاب، هل و زعفران و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شیره نسبتاً غلیظی تهیه شود سپس به آرامی شیره را به مخلوط آرد اضافه و در ظرف مناسب با کمی خلال پسته تزئین کنید.

 

 

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه