طرز تهیه باترمیلک

طرز تهیه باترمیلک

طرز تهیه باترمیلک

در خیلی از کیک های رژیمی، مقدار روغن را نصف کرده و به جای آن از باترمیلک استفاده می کنند.

مواد لازم :

شیر ۱ پیمانه
آبلیمو(آب لیموترش) یا سرکه سفید ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه باترمیلک خانگی :
برای درست کردن باترمیلک کافی است که ۱ قاشق غذاخوری سرکه سفید یا آب لیمو را به ۱ پیمانه شیر اضافه کرده و کمی با هم مخلوط کنید.

اضافه کردن آب لیموترش و شیر

 

۱۰ الی ۱۵ دقیقه در دمای اتاق بدون همزدن قرار بدهید. تا این ترکیب حالت بریدگی پیدا می کند.

ثابت قرار دادن ترکیب شیر و لیموترش

 

ترکیب را مخلوط کرده و باترمیلک آماده می شود.

بریده شدن ترکیب و آماده شدن باترمیلک

 

موارد مصرف باترمیلک:

* باترمیلک برای آن است که رطوبت کیک حفظ شود و مزه خوبی داشته باشد. باترمیلک علاوه بر نتیجه عالی در بافت و طعم کیک ، به دلیل دارا بودن حالتی اسیدی ، به هضم غذا هم کمک می کند.
* در خیلی از کیک های رژیمی، مقدار روغن را نصف کرده و به جای آن از باترمیلک استفاده می کنند.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه