دستور رویه استروسل از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است . استروسل (یا اشتروزل) لایه ای ترد و همانند خرده های نان است، که از ترکیب آرد، کره و شکر آماده می شود. می توان به آن ادویه و یا آجیل خرد شده هم اضافه کرد و از آن برای رویه و یا مواد میانی. انواع مافین، پای، کیک و نان ها استفاده می شود. نکاتی در رابطه با تهیه ی رویه استروسل:. ۱- در دستور رویه استروسل، از کره سرد استفاده می شود. ۲- هنگام آماده کردن رویه استروسل، تکه ها را بزرگتر بگیرید تا لایه رویی کیک تردتر شود. در کاسه ای متوسط، ...

streusel-topping-Sized

 

رویه استروسل
دستور رویه استروسل از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است .
استروسل (یا اشتروزل) لایه ای ترد و همانند خرده های نان است، که از ترکیب آرد، کره و شکر آماده می شود. می توان به آن ادویه و یا آجیل خرد شده هم اضافه کرد و از آن برای رویه و یا مواد میانی
انواع مافین، پای، کیک و نان ها استفاده می شود.

نکاتی در رابطه با تهیه ی رویه استروسل:
۱- در دستور رویه استروسل، از کره سرد استفاده می شود.
۲- هنگام آماده کردن رویه استروسل، تکه ها را بزرگتر بگیرید تا لایه رویی کیک تردتر شود.

 

در کاسه ای متوسط، آرد، شکرقهوه ای و نمک را مخلوط کنید. کره (سرد) را با چنگال (یا خمیر بر) قطعه قطعه کرده و به مواد اضافه کنید . با انگشتان کره را با سایر مواد مخلوط کنید، تا کره نرم شده و با مواد ترکیب شود.

برچسب ها: رویه رویه استروسل روﯾﻪ ﮐﯿﮏ ,
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه