حلقه های شکلاتی از مجموعه دستور غذایی های مارتا استوارت است ،. این حلقه های شکلاتی در تزیین کیک و دسرها به کار می روند. نکاتی در رابطه با تهیه ی حلقه های شکلاتی :. ۱- از شکلات نیمه شیرین یا تلخ وشیرین که به قطعات ۱٫۵سانتی متریتقسیم شده است، استفاده نمائید. ۲- برای درست کردن این حلقه ها از روغن گیاهی استفاده نمائید. یک کاسه مقاوم در برابر حرارت، یا قابلمه رویی بخارپز، را مستقیما برروی ظرف آب در حال جوشیدن قرار دهید. شکلات را با روغن درون این ظرف ذوب کنید، گهگاهی هم بزنید. شکلات را بین دو قال ...

perfect-chocolate-curls

 

حلقه های شکلاتی از مجموعه دستور غذایی های مارتا استوارت است ،
این حلقه های شکلاتی در تزیین کیک و دسرها به کار می روند.
نکاتی در رابطه با تهیه ی حلقه های شکلاتی :
۱- از شکلات نیمه شیرین یا تلخ وشیرین که به قطعات ۱٫۵سانتی متریتقسیم شده است، استفاده نمائید.
۲- برای درست کردن این حلقه ها از روغن گیاهی استفاده نمائید.

یک کاسه مقاوم در برابر حرارت، یا قابلمه رویی بخارپز، را مستقیما برروی ظرف آب در حال جوشیدن قرار دهید. شکلات را با روغن درون این ظرف ذوب کنید، گهگاهی هم بزنید.شکلات را بین دو قالب شیرینی پزی به ابعاد ۴۰x30 سانتیمتر تقسیم کنید؛ با استفاده از کاردک فلزی آنها را درون قالبها به طور یکنواخت پخش کنید. بگذارید تا سرد شوند تا وقتیکه به شکلات دست می زنید فقط جای انگشتتان برروی آنها باقی بماند و نه یک سوراخ.قالبها را از یخچال خارج کنید. یک کفگیر (کاردک) فلزی محکم مخصوص پن کیک را با زاویه ۴۵ درجه نسبت به ظرف نگه دارید؛ به سمت خودتان شکلات را به شکل حلقه هایی بتراشید. اگر شکلات خیلی ترد و شکننده است، به سرعت قالب را برروی اجاق گرم حرکت دهید. اگر هم خیلی نرم است، فورا به یخچال برگردانید. می توانید تا ۲ هفته آن را در یک ظرف وکیوم در یخچال قرار دهید.

برچسب ها: آموزش آشپزی آموزش آشپزی : حلقه های شکلاتی حلقه های شکلاتی ,
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه