تیلاپیای پرتقالی

تیلاپیای پرتقالی

طرز تهیه تیلاپیای پرتقالی

مواد لازم :

* خرده نان ۳/۴ پیمانه
* کره ۶ قاشق غذاخوری
* آب پرتقال ۲ پیمانه + ۳ قاشق غذاخوری
* فیله ماهی تلاپیا ۴ تکه
* نمک و ادویه به میزان لازم
* ریحان تازه خرد کرده ۱ قاشق غذا خوری
* سیر خرد شده ۲ حبه
طرز تهیه :
۱ – برای تهیه تیلاپیای پرتقالی، ابتدا درجه فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) تنظیم کنید.

۲ – سپس ۱ و ۱/۲ پیمانه آب پرتقال را در کیسه پلاستیکی بریزید و فیله های ماهی تیلاپیا را به آن بیفزایید.

۳ – کیسه را بفشارید تا هوای اضافی آن خارج شود. درب کیسه را خوب ببندید.

۴ – کیسه را در یخچال به مدت ۳ ساعت قرار دهید.

۵ – خرده نان، ۳ قاشق غذاخوری آب پرتقال، سیر و ریحان را با هم در یک کاسه مخبوط کنید.

۶ – تیلاپیا را از آب پرتقال خارج کنید و تکان دهید تا مایع زیادی آن حذف شود.

۷ – فیله ها را در ظرف فر قرار دهید و نمک، سرکه و ادویه مورد نظرتان را به آن اضافه نموده و ۱/۲ پیمانه آب پرتقال را بر روی فیله ها بریزید.

۸ – روی ظرف را با فویل بپوشانید و در حدود ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا مایع جذب ماهی شود.

۹ – تیلاپیای پرتقالی را از فر خارج نموده و در ظرف موردنظر خود سرو کنید.

 

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه