بستنی یخی هلو و خامه

بستنی یخی هلو و خامه

 

بستنی یخی هلو و خامه
سایت آشپزی دستور تهیه ی یک میان وعده ی خوشمزه و خنک را برای شما تدارک دیده است ، این دسر یکی از دستور غذایی های مارتا استوارت است

نکاتی در رابطه با طبخ غذا :
۱- واضح است که در صورتی که در فصلی غیر از تابستان قصد تهیه ی این بستنی را دارید می توانید از هلو های فریز شده استفاده کنید.
سه قاشق غذاخوری بستنی در هر یک از شش قالب قرار دهید و چوب بستنی ها را در آنها فرو کنید و حدود ۱ ساعت در فریزر قرار دهید تا سفت شود.هلوها ، شکر و آب انگور را در مخلوط کن مخلوط کنید تا صاف و یکدست شوند. یک قاشق از این مخلوط را در هر یک از شش قالب بزرگتر بریزید و حدود ۱ ساعت فریز کنید. باقی مخلوط را برای مرحله بعدی نگه دارید.بستنی های فریز شده را از قالب های کوچک تر درآورده و هرکدام را در یک قالب بزرگ تر که مخلوط یخ زده در آن است قرار دهید و اطراف آن را با باقی مخلوط پر کنید. این ترکیب را لااقل ۴ ساعت در فریزر قرار دهید و هنگام سرو از قالب ها در آورید.

برچسب ها:آموزش بستنی یخی, بستنی یخی, بستنی یخی هلو, بستنی یخی هلو و خامه
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه