کتلت مرغ از سری دستور غذایی های مارتا استوارت است. نکاتی در رابطه با تهیۀ کتلت مرغ :. ۱- برای سرو این غذا دو انتخاب دارید : مخلوط سس مایونز و کچاپ، و یا چاشنی زیتون . برای کودکان : در یک کاسۀ کوچک، کچاپ و مایونز را مخلوط کنید. سس را کنار بگذارید. برای بزرگسالان : از چاشنی زیتون برای سرو استفاده کنید. در یک ظرف، آرد را با کمی نمک مخلوط کنید. در یک ظرف دیگر، تخم مرغ ها، 1 قاشق سوپ خوری آب و کمی نمک را مخلوط کنید. نان خشک ها را با نصف قاشق چایخوری نمک و ربع قاشق چایخوری فلفل در ظرف دیگری ه ...

آموزش آشپزی : کتلت مرغ

 

آموزش آشپزی : کتلت مرغ
کتلت مرغ از سری دستور غذایی های مارتا استوارت است.

نکاتی در رابطه با تهیۀ کتلت مرغ :
۱- برای سرو این غذا دو انتخاب دارید : مخلوط سس مایونز و کچاپ، و یا چاشنی زیتون .

 

برای کودکان : در یک کاسۀ کوچک، کچاپ و مایونز را مخلوط کنید. سس را کنار بگذارید. برای بزرگسالان : از چاشنی زیتون برای سرو استفاده کنید. در یک ظرف، آرد را با کمی نمک مخلوط کنید. در یک ظرف دیگر، تخم مرغ ها، 1 قاشق سوپ خوری آب و کمی نمک را مخلوط کنید. نان خشک ها را با نصف قاشق چایخوری نمک و ربع قاشق چایخوری فلفل در ظرف دیگری هم بزنید.مایه های کتلت را که از قبل شکل داده اید، هر کدام را داخل آرد بگذارید تا کامل آردی شوند، سپس اجازه دهید آرد اضافی از روی آن جدا شود. سپس کتلت را داخل مخلوطِ تخم مرغ بخوابانید و بچرخانید تا هر دو طرف کتلت را کامل بپوشاند. حال کتلت ها را داخل مخلوط نان خشک خرد شده بگذارید تا هر دو طرف را پوشش دهد.در یک ماهیتابۀ بزرگ، 2 قاشق سوپ خوری روغن بریزید و آن را گرم کنید. 4 عدد از کتلت ها را داخل آن بگذارید و اجازه دهید هر طرف آن 2 تا 3 دقیقه بماند تا طلایی شود و وسط آن دیگر صورتی نباشد. سپس از ماهیتابه بردارید و با سس سرو کنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی آموزش آشپزی : کتلت مرغ کتلت کتلت مرغ ,
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه