آموزش آشپزی : پاستای آسیایی

آموزش آشپزی : پاستای آسیایی

 

آموزش آشپزی : پاستای آسیایی
پاستای آسیایی از مجموعه دستورات غذایی مارتا استوارت است.
نکاتی در رابطه با تهیۀ غذا (پاستای آسیایی) :
۱- سعی کنید بادمجان های خیلی درشت را انتخاب نکنید، بادمجان های ریزتر هم شیرین تر هستند و هم تخم های کمتری دارند. آن ها را به تکه های ۱٫۵ سانتی متری تقسیم کنید.
۲- زنجبیل و سیر را خیلی ریز خرد کنید.
۳- فلفل دلمه ای ها را به برش های ۱٫۵ سانتی متری تقسیم کنید.
در یک کاسه، سس سویا، سرکه، کره بادام زمینی، عسل، سیر و زنجبیل را مخلوط کنید.بادمجان ها را حدود ۱۵ دقیقه بخارپز کنید تا نرم شوند. فلفل دلمه ای ها و نخودفرنگی را اضافه کنید و ۵ دقیقه بپزید (تردی خود را از دست ندهند).در یک قابلمۀ بزرگِ آب نمک، پاستا را بپزید و آبکش کنید. سپس آن را به سبزیجات بخارپز شده و مخلوط سس سویا اضافه کنید و هم بزنید. غذا را گرم و یا در دمای اتاق سرو کنید.

برچسب ها:آموزش آشپزی, آموزش آشپزی پاستا, پاستا, پاستای آسیایی
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه