آموزش آشپزی : مرغ پخته با پیازچه و پرتقال

آموزش آشپزی : مرغ پخته با پیازچه و پرتقال

 

آموزش آشپزی : مرغ پخته با پیازچه و پرتقال
مرغ پخته با پیازچه و پرتقال یکی از مجموعه دستورات غذایی مارتا استوارت است. تفاوت روش پخت در این دستور با دستورهای دیگر، در این است که از آبِ کمتری استفاده می شود و نتیجه، مرغ های طلایی تر و سس خوش طعم تری است. ترکیبِ پرتقال و مرغ، غذا را کمی شیرین می کند و در صورتی که دوست دارید غذا شیرین تر باشد هم میتوانید کمی شکر به آن اضافه کنید.

نکاتی در رابطه با تهیۀ مرغ پخته با پیازچه و پرتقال :
۱- مرغ حدود ۲ کیلوگرم باشد. آن را به ۱۰ قطعه تقسیم کنید اما بال های آن را جدا کنید.
۲- هستۀ زیتون ها را جدا کنید و سپس آن ها را نصف کنید.
۳- پیازچه ها را از وسط نصف کنید.

 

فر را تا ۲۳۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. یک ماهیتابه را حدود ۱ دقیقه روی شعله بگذارید تا داغ شود. مرغ را با نمک مزه دار کنید. روغن را داخل ماهیتابه بریزید و بچرخانید. مرغ را اضافه کنید (طرفِ پوست دارِ آن روی کف باشد) و حدود ۵ دقیقه صبر کنید تا قهوه ای شود.حالا آن را برگردانید. پیازچه، زیتون و پوست پرتقال و آب پرتقال را به ماهیتابه اضافه کنید. حالا ماهیتابه داخل فر بگذارید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا مرغ کامل پخته شود.

برچسب ها:آموزش آشپزی, مرغ پخته با پیازچه, مرغ پخته با پیازچه و پرتقال
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه