آموزش آشپزی : رول املت خانواده با اسفناج و چدار

med104417_0409_egg011a_vert

 

آموزش آشپزی : رول املت خانواده با اسفناج و چدار
رول املت خانواده با اسفناج و چدار از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است.
یک صبحانه ی مقوی و خوشمزه برای تمامی اعضای خانواده ، که در عرض کمتر از نیم ساعت آماده می شود !
در صورت وجود هرگونه مشکل در طبخ غذا از طریق بخش نظرات با ما در ارتباط باشید.
فر را تا دمای ۳۵۰ درجه گرم کنید. یک سینی فر(حدوداً ۲۵ در ۴۰ سانتی متری) را با روغن، چرب کنید. کف سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و فاصله ای ۳ سانتی متری در دو طرفِ کوتاه تر بگذارید بماند.در یک کاسه، شیر و آرد را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ ها، خردل دیجون، ۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید. مخلوط را داخل سینی بریزید و روی آن اسفناج را به طور یکنواخت بپاشید.سینی را داخل فر بگذارید و اجازه دهید ۱۰ الی ۱۲ دقیقه بپزد. روی آن پنیر چدار را بریزید و باز بگذارید ۲ الی ۴ دقیقه در فر بماند تا پنیر روی آن آب شود. سینی را از فر خارج کنید. از یک سمت املت شروع کنید، کاغذ روغنی را جدا کنید و املت را رول کنید. آن را برش دهید و سرو کنید.

برچسب ها:آموزش آشپزی, املت, رول املت
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه