آموزش آشپزی : ران مرغ کبابی مزه دار شده

grill-chicken-0114-d111106_vert

 

آموزش آشپزی : ران مرغ کبابی مزه دار شده
گوشت مرغ یک منبع سالم دریافت پروتئین مورد نیاز بدن است. مرغ را می توان به شیوه های گوناگونی طبخ کرد، کبابی کردن آن شیوه ای است که برای تهیه ی این غذا به کار میگیریم.
این غذا یکی دیگر از دستور غذایی های مارتا استوارت است ،
در صورت وجود هرگونه مشکل در طبخ غذا میتوانید از قسمت نظرات و یا بخش پشتیبانی آنلاین با ما در ارتباط باشید.
نکاتی در رابطه با طبخ غذا :
۱- سعی کنید از روغن زیتون ارگانیک استفاده کنید ، چرا که مواد غذایی ارگانیک دارای ارزش غذایی بالاتری بوده و ضررهای موادغذایی تهیه شده با کودهای شیمیایی را ندارند.
۲- حتی الامکان از آبلیموی تازه استفاده کنید.
۳- پوست و استخوان را از ران مرغ ها جدا کنید. می توانید آنها را بکوبید تا اندازه و شکل آنها یکی شود.
۴- سبزیجات تازه معطر می تواند شامل جعفری ، شوید ، نعناع و گشنیز باشد. آنها را کاملاً خرد کنید.

 
گریل یا ماهی تابه را به دمای متوسط رو به بالا برسانید. آبلیمو ، روغن زیتون ، سیر خرد شده و سبزیجات معطر را در یک ظرف مخلوط کنید.به مرغ ها نمک و فلفل اضافه کنید و بعد تا پخت کامل چیزی در حدود ده دقیقه به هر دو سمت گریل کنید. سپس آنها را به ظرف مخلوط منتقل کنید و حسابی در آن بغلتانید. می توانید همان لحظه سرو کنید یا بگذارید که مرغ ها یک روز کامل در یخچال در این ترکیب باقی بماند.

برچسب ها:آموزش آشپزی, آموزش آشپزی : ران مرغ کبابی, ران مرغ کبابی, مرغ کبابی
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه