آموزش آشپزی : برگر گیاهی

آموزش آشپزی : برگر گیاهی

 

برگر گیاهی
برگر گیاهی از مجموعه دستورات غذایی مارتا استوارت است.
این غذا فاقد گوشت است و از این بابت می تواند برای ایجاد تنوع در وعده های غذایی هفتگی مورد استفاده قرار گیرد.
نکاتی دربارۀ تهیۀ برگر گیاهی :
۱- مقدار لوبیا، حدود ۴۴۰ گرم باشد.
۲- تخم مرغ ها کمی هم خورده باشند.
۳- پیازچه ها را خرد کنید.

در یک کاسۀ بزرگ، بلغور و ۱ پیمانه آب جوش را مخلوط کنید. روی آن را بپوشانید و بگذارید حدود ۳۰ دقیقه بماند تا بلغور نرم شود. آن را داخل آبکش بریزید و فشار دهید تا آبِ آن خارج شود، سپس بلغور را به کاسه ای منتقل کنید. لوبیاها را داخل مخلوط کن بریزید و چند بار فشار دهید تا کمی خرد شوند. لوبیاها، پنیر سوئیسی، هویج، پیازچه و تخم مرغ ها را به بلغور اضافه کنید. با نمک و فلفل طعم دارش کنید و هم بزنید.در یک ماهیتابۀ بزرگ، روغن زیتون را داغ کنید. نصف پیمانه مخلوط لوبیا را اضافه کنید و با یک کفگیر آن را صاف کنید. ۳ بار دیگر همین کار را تکرار کنید و آن ها را بپزید(هر طرف حدوداً ۳ دقیقه) تا قهوه ای شوند. پس از پخته شدن، آن ها را داخل نان بگذارید و با جوانه و برش های آووکادو سرو کنید.

برچسب ها:آموزش آشپزی, آموزش آشپزی برگر, برگر, برگر گیاهی
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه