آماده کردن ساندویج گوشت

آماده کردن ساندویج گوشت

آماده کردن ساندویج گوشت

ساندویچ گوشتِ طعم دار خوشمزه ترین ساندویچی است که می توانید در یک مهمانی سرو کنید.

مناسب برای: ۱۰ نفر

زمان آماده سازی: بیش از ۱ ساعت

مواد لازم

گوشت گوساله ۲۰۰۰ گرم
عصاره مرغ ۳۰۰ میلی لیتر
سس تند ½ پیمانه
پیاز بزرگ ۲ عدد
سس باربکیو ½۳ قاشق سوپ‌خوری
سرکه ½۱ قاشق سوپ‌خوری
سس ورسترشایر ۱ قاشق سوپ‌خوری
مخلوط ادویه دلخواه ۱ قاشق سوپ‌خوری
سیر ۳ حبه
نان باگت ۱۰ تا ۱۲ عدد

طرز تهیه

۱- چربی‌های گوشت سینه گوساله را جدا کنید. گوشت را در ظرفی دوجداره قرار دهید.

۲- در یک کاسه کوچک، سس تند، ۲ قاشق سس باربیکیو، سس ورسترشایر، ادویه مخلوط،‌ سیررنده‌شده و نمک را مخلوط کنید.

۳- این چاشنی را روی گوشت پخش کنید، به صورتی‌که همه طرف آن به‌طور یکنواخت پوشانیده شود.

۴- گوشت سینه را برای ۸ تا ۲۴ ساعت در ظرف دربسته در یخچال قرار دهید تا با مواد مزه‌دار شود.

۵- گوشت سینه و موادی که داخل آن خوابانیده شده را به یک تابه انتقال دهید. خلال پیازها را روی گوشت سینه قرار دهید. روی آن آب مرغ و سرکه بریزید.

۶- در ظرف را با فویل بپوشانید و گوشت سینه را در فر ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۴ یا ۴ ساعت و نیم بپزید یا تا وقتی‌که نرم شود.

۷- فویل روی آن را بردارید و باقی سس باربکیو را روی آن بریزید. بدون روکش به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه دیگر بپزید یا تا وقتی‌که سس کاملا گرم شود و گوشت کاملا نرم شود.

۸- برای سرو، گوشت را روی تخته گوشت بگذارید و مخلوط سس را نگه دارید. با دو چنگال به آرامی گوشت را رشته رشته کنید.

۹- گوشت را با مخلوط سس به تابه برگردانید و هم بزنید تا آب بیندازد. گوشت سینه را با قاشق روی نان یا تکه‌های تست شده بریزید.

۱۰- مخلوط سس اضافی را روی گوشت بریزید (اگر دوست دارید).

۱۱- حالا ۱۰ تا ۱۲ ساندویچ درست کنید.

نکات

مدت زمان آماده کردن مواد ساندویچ ۲۰ دقیقه، مدت زمان مورد نیاز برای مزه‌دار کردن گوشت ۸ ساعت و مدت زمان پخت گوشت ۳ تا ۴ ساعت خواهد بود.

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه